((( Vércsoport szerinti étrend )))


Történelem
Dr. Peter J. D Adamo elismert orvos felfigyelt arra, hogy ugyanazon élelmiszer bizonyos embereken pozitív, míg másokon negatív hatással bír.
Ezt ő az emberi vércsoportok eltérésére vezette vissza...

A vércsoport diéta lényege
A vércsoport diéta, avagy vércsoport szerinti táplálkozás testünk sejtjeinek összetételéhez idomul, s így biztosítja az optimális teljesítőképességet, egészségünk megőrzését, valamint az ideális testsúly fenntartását...

Az evolúció során az éghajlat, valamint az elfogyasztható táplálék változásai miatt állandóan alkalmazkodnunk kellett az új feltételekhez és környezethez, ami - az optimális túlélés fenntartásának érdekében - új vércsoportok kifejlődését eredményezte.

A különböző vércsoportok a vér eltérő tulajdonságaira utalnak. A vércsoport a szervezet védekező-rendszerének (immunrendszerének) a kulcsa. Egyetlen csepp vérünk magában hordozza az emberre jellemző összes genetikai információt. Ezen felül a vér szállítja a test működéséhez szükséges oxigént, hormonokat, tápanyagot stb. A vér bizonyos jellemzőinek különbségeiből adódóan, az eltérő vércsoportú emberek másként reagálnak az egyes táplálékokra.

A mellékelt Excel táblázatban részletesen le van írva az egyes
vércsoportok hasznos, semleges, és káros tápanyagai
(alul kell váltani a vércsoportok között)
Deddy

A Vércsoport szerinti Étrend Táblázat INNEN tölthető le